Omdömen från tidigare kunder

5/5

”Skulle behövas mer stjärnor att ge!! Mycket professionella, kunniga och omtänksamma. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet och stödet under vår stamrenovering i Brf Snörmakaren. Vi rekommenderar dem varmt!!”

Malin
-

5/5

”Snabba och effektiva besiktningsdagar med mycket trevliga, ärliga och sköna besiktningsmän. Vi är toknöjda!”

Sandra
-

5/5

”Anlitade Lars på M&B projekt för statusbesiktning av badrum i bostadsrätt. Bra service, trevligt bemötande, effektivt utförd med tydligt skriftligt protokoll på mail efteråt. Rekommenderas!!”

Martin
-

5/5

”Snabb återkoppling och professionellt bemötande från Lars på MB Projekt. Vi besiktade vår bostadsrätt för att reda ut eventuell fuktskada. Dessa visade sig vara lätta att åtgärda och vi blev varse om andra potentiella risker, som också är lätthanterliga. Det känns väldigt bra att ha en tydlig lista på saker vi ska åtgärda vid inflytt och gör att vi känner oss ännu mer nöjda med vårt köp. Tack M&B!”

Johanna
-

5/5

”Mycket kunniga, professionella och trevliga!

Det var ett mycket bra beslut att göra en slutbesiktning av huset (30 kvm) och bastun (6 kvm) som jag lät uppföra. Melin & Brolin Projekt AB utförde uppdraget med stor noggrannhet och kunnighet och gav tydliga och klara besked. Jag kan verkligen rekommendera Melin & Brolin Projekt.”

Christoffer
-

5/5

”Mycket professionella, trevligt bemötande och aktiva”

Lars-Göran
-

5/5

”Lars var hos oss och besiktade två badrum, han var väldigt trevlig, professionell och noggrann. Vi fick först en offert som baserades på arbete och restid, vi han inte ens svara på den innan Lars återkom med en ny offert som var lägre då han hade lyckats kombinera flera jobb i trakten så att reskostnaden blev lägre. Inte alla företag skulle göra en sådan sak. Vi beställde som sagt en besiktning av två badrum, men när vi ändå var i köket och gick igenom resultatet så passade han på att kolla på de vanligaste felen som finns i ett kök, detta gjorde han utan att vi ens behövde fråga honom. Vi kan varmt rekommendera Melin & Brolin Projekt AB.”

Fredrik
-

5/5

”Besiktningsmannen verkade mycket kunnig och bra på att förklara.”

Viola
-

5/5

”Jättebra så långt! Nu väntar vi på att entreprenören ska höra av sig för att åtgärda alla fel i slutbesiktningen. Tanken är att entreprenören får stå för slutnotan till Melin & Brolin för ny besiktning efter att fel är åtgärdat. Så långt verkar entreprenören strunta i att ta kontakt med mig eller Melin & Brolin. Då går saken vidara till ARN om jag forstår rätt, så fortsätning följer.”

Klaus
-

5/5

”Effektiv, trevlig, höll löften om återrapportering.”

Sven
-

5/5

”Smidigt och bra!”

Jelena
-