Om oss

Melin & Stedt Projekt är ett modernt besiktningsföretag med många års samlad erfarenhet inom branschen och en mängd olika certifieringar, exempelvis SBR och RISE.

För varje besiktning arbetar vi med målet att kunna erbjuda privatpersoner husbesiktning av högsta kvalitet till bra priser så att du får de bästa förutsättningarna för en framgångsrik och trygg fastighetsaffär. 

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar och allt du kan tänka dig när det kommer till besiktning av hus och fastigheter. Förutom privatpersoner består våra beställare numera även av bland annat företag, mäklare, bostadsrättsföreningar byggföretag och advokater.

För dig som är på väg att sälja eller köpa ett hus kan det ofta verka krångligt att veta vad lagen kräver och vad du bör göra för en så trygg och lyckad fastighetsaffär som möjligt. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund, hela vägen från första kontakt med oss till slutförd besiktning. 

Vi lägger stor fokus på att försöka göra det enkelt för dig och vi svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar så att du vet exakt vad som gäller och kan känna dig trygg. 

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du är i behov av en professionell och erfaren SBR-godkänd besiktningsman i Skåne!

Husbesiktning Skåne